Öt hasznos eszköz a kertben, melyet ma már az internetről is megrendelhetünk

Hatalmasat fejlődtek a webshopok az elmúlt években, így ma már szinte bármit megrendelhetünk az internetről. Nincs ez másképp a kertben szükséges dolgok esetében sem, ezért, ha kicsit dolgozni támad kedvünk, ma már mindent házhoz rendelhetünk.

Ebben a cikkben olyan dolgokat nézünk át, melyek egyetlen hobbikertész kelléktárából sem hiányozhatnak.

Ezt a 5 dolgot mindenképpen érdemes beszerezni

1. Vetőmagok: Hol lehetne nagyobb változatosságban és jobb minőségben beszerezni a vetőmagokat, mint egy kertészeti vagy gazda webshopban? Legyen szó olyan kedvelt hüvelyesekről, mint a borsó vagy a bab, illetve más termékről, ezeken a helyeken otthonról válogatva készülhetünk az ültetési szezonra.

2. Permetező: A permetező is az alapfelszereléshez tartozik ma már, hiszen a kártevők ellen valamilyen módon védekezni kell. Ha csak hobbi célokra szükséges, akkor ott a kézi permetező, de beszerezhetjük a vállra vehető pumpás, de akár a motorral ellátott permetezőket is. Ez utóbbi már akár a gyümölcsös kertekben és a nagyobb ültetvényeken is jól jöhet.

3. Csapdák és riasztók: A technológia fejlődésével hatásos kártevőcsapdák és állatriasztók jelentek meg, melyek már a hobbi kertészkedők számára is elérhető áron kaphatók. Ebbe a kategóriába tartoznak a rágcsálók elleni védelmet nyújtó eszközök, de akár a rovarok elriasztására szolgáló eszközök is.

4. Vakondháló: Sajnos ez az állat csak a mesékben jószándékú, hiszen hatalmas károkat tud okozni a kertben. Ráadásul, mire észrevesszük, addigra már jó néhány növénynek át is vágta a gyökerét, amelyeket aztán ritkán lehet megmenteni. Míg régen a vakond kiöntése volt a megoldás, ma már jó minőségű és tartós vakondháló termékek kaphatók a kertészeti webáruházakban.

5. Kerti eszközök: Természetesen lépni sem lehetne a kertben a sokféle célszerszám nélkül, ide értve a kapákat, ásókat, gereblyéket, ollókat, kaszákat, sarlókat és számos más dolgot is. Ha kissé tágabban értelmezzük ezt a kategóriát, akkor a kesztyűket, esetleg köpenyeket és nadrágokat is ide sorolhatjuk. Ezeket a tételeket is csak pár kattintással be lehet tenni a kosárba, hogy aztán a futár rövid időn belül ki is szállítsa nekünk.

Ezt is olvassa el

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük