babzsákok egy kertben

A babzsákfotel titka: ezért imádja mindenki

Kétféle viselkedés figyelhető meg, amikor valaki megpillant egy babzsákfotelt. Az egyik típus alig várja, hogy belehuppanjon, szinte magába szívja ez a különleges formájú bútor. A másik tágra nyílt szemekkel méregeti és azon gondolkodik, hogyan kell ezt használni, miért ilyen furcsa a formája és hogyan lehet az, hogy ilyen bohókás, kedélyes hangulatot áraszt.

A babzsákfotel kényelmes

Annak ellenére, hogy nem a szokványos négylábú székre hasonlítanak és a fotelek merevsége nyomokban sem fedezhető fel rajtuk, a babzsákfotelek rendkívül kényelmes ülőalkalmatosságok. Ennek az az oka, hogy az apró polisztirol gyöngyök, amelyek a belsejében vannak, pillanatok alatt képesek átrendeződni annak megfelelően, hogy milyen a benne helyet foglaló személy testformája, súlya és a fotel melyik részére helyezi a súlypontját.

A kényelmet fokozza, hogy a töltés anyaga körülöleli testet, megtartja a melegét, egyenletesen támasztja meg a hátat, így a gerinc helyett a hátizmon oszlik meg a felsőtest súlya. Ennek köszönhetően hosszú távon is komfortos benne ülni.

Stílusa van

A legelső, ami azonnal feltűnik mindenkinek, hogy ennek a bútornak bizony stílusa van. Nem csak a gyermek, hanem a felnőtt babzsákfotel is számos színben és formában kapható. Megköveteli a figyelmet, a helyiség domináns és csábító eleme lesz, bárhová is tesszük. 

Változatosan használható

Már a legkisebbek számára is biztonságosak a kisebb méretű babzsákfotelek. Vidáman bukfencezhetnek, játszhatnak rajta, ha legurulnak róla, nem esnek nagyot. A nagyobbak számára ideális tanuláshoz, online vagy személyes beszélgetésekhez, filmezéshez. A felnőttek azért imádják, mert kialakíthatnak vele egy nyugodt sarkot, ahol lazíthatnak az egész napos munka után, a kültéri változatokkal akár a kertben is pihenhetnek.

Fontos szempont lehet, hogy a megvásárolt fotelek száma legalább annyi legyen, ahány személy szándékozik használni (beleértve a lakásban tartott házi kedvenceket is), ugyanis könnyen vita alakulhat ki arról, kié legyen egy adott pillanatban. 

Ezt is olvassa el

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük