lombseprű

Tíz dolog, amit egy barkácsáruházban megtalálhatunk

Az internet egyik legjobb tulajdonsága, hogy ma már valóban mindent pár kattintással megvehetünk rajta. Nincs ez másképp a barkácsáruházakkal kapcsolatban sem, és néha igazán meglepő dolgokkal találkozhatunk a kínálatukban.

A Profigazda – Gazdabolt Dömsödön, a Kossuth Lajos u. 124. szám alatt található, és hatalmas kínálata az interneten is böngészhető. Kiválasztottunk 10 olyan dolgot az áruházukból, ami jól jelzi, hogy manapság már egy ilyen gazdaboltnak is több lábon kell állnia.

Profigazda – Gazdabolt

Cím: Dömsöd, Kossuth Lajos u. 124, 2344

Telefonszám: +36302151787

10 érdekes dolog a barkácsáruház kínálatából

Akkumulátoros fűkasza: Az akksival működő kaszálógépek legnagyobb előnye, hogy nem kell kábellel vagy üzemanyagtartállyal bajlódni. Így olyan helyeken is felhasználhatók, ahol távol vagyunk mindentől, miközben jól ellátják a feladatukat.

Vakondriasztó: Ez az állat igazán kártékony tud lenni, hiszen, ha valahova beszabadul, akkor rendszerint feltúrja a teljes területet. Ha nincs kedvünk kiöntésével próbálkozni, akkor elég beszerezni a vakondriasztót, és megoldja helyettünk a problémát.

Infrapanel: Ez a modern fűtési megoldás már egy barkácsáruházból sem hiányozhat. Egy modern infrapanel gazdaságosan üzemeltethető, és komfortosan ad meleget.

Ketrecek: Nincs állattartás ketrecek nélkül. Akár magunk is összeüthetjük, amihez csak alapanyag és egy kis kézügyesség szükséges. Mivel azonban a lécek és deszkák ára nagyon megdrágult, ezért nem biztos, hogy jobban járunk az otthoni megoldásokkal.

Ágvágó: Ritkán van rá szükség, de akkor nagyon kell. Kisebb-nagyobb ültetvényekben elengedhetetlen eszköz, nélküle könnyen elfuthatnak a fák, és akkor kevesebb gyümölcs lesz a vége.

Demizsonok: Kisebb-nagyobb demizsonok nélkül nem lehet borászkodni, de a pálinkát is hangulatos ebben az eszközben tárolni. Nem csak a minőségét őrzi meg így a drága nedű, de a barátoknak is autentikus kiszolgálást biztosíthatunk.

Műtrágya: Ez a dolog is alapkelléknek számít a gazdaboltok kínálatában, nincs ez másképp a Profigazda esetében sem. Ha nem áll rendelkezésre szerves trágya, akkor muszáj műtrágyával pótolni a tápanyagokat.

Körfűrész: Ez a gép sem egy klasszikus termék a gazdaáruházakban, pedig a mai rohanó világban már mindenre fel kell készülni. A modern körfűrészek alapvető segítséget nyújtanak a ház körüli munkálatokban, így gazdaságosabban megoldhatók a fával kapcsolatos feladatok.

Lombseprű: A lombseprű a ház körül használt legegyszerűbb szerszámok közé tartozik, de aki már gereblyézte az őszi faleveleket, hamar rájöhetett, hogy a gereblye nem erre való. A lombseprűvel nagy mennyiségű hulladékot tudunk megmozgatni rövid idő alatt, így könnyen haladhatunk.

Esztergagép: Szintén nem egy klasszikus barkácsáruházi termék, de rendkívül hasznos, ha valamit gyorsan meg kellene faragni.

Ezt is olvassa el

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük